Wat klanten zeggen…

Anoniem:

Fantastische coach met kennis en kunde, oprecht en integer, compassievol betrokken op mij als cliënt, een zeer bekwame coach met wie ik samen een persoonlijke zoektocht had m.b.v. creativiteit, terwijl ik zelf niet creatief ben. Na het creatieve deel voortbordurend op mijn vragen via een wandeling naar wat ik nodig had en ook vond! 

Een bijzonder verrijkende en helpende ervaring die me echt verder bracht, dankjewel Ineke!!

Augustus 2023

Naomi van den Bergh:

In het eerste deel van het jaar 2023 heeft mijn dochter een coachingstraject gevold bij Aterlier Over Hoop. Als echte beelddenker en creatieveling werd haar vraagstuk en haar mogelijke oplossing beeldend zichtbaar voor haar. Het gaf haar inzicht en moed. Ze kreeg tools die ze in verschillende situaties kan inzetten. Als ouder heb ik een coachinsgsessie gevold om mijn dochter te kunnen ondersteunen. Alhoewel ik niet creatief ben heeft mij dit handvatten gegeven. Na de vijfde sessie konden wij het afsluiten.

Augustus 2023

Willemijn:

Ik had een workshop cadeau gekregen bij Coach Atelier Over Hoop.
Vanaf het moment dat ik bij de voordeur stond zag alles er heel verzorgd uit.
Ik kon zien dat Ineke veel aandacht aan de workshop had besteed.
Ik voelde mij erg verwend.
Ik had zelf een idee aangegeven wat ik graag wilde doen en dat had Ineke onder andere verwerkt in de creatieve workshop. Doordat Ineke had geluisterd naar mijn idee is het geheel uiteindelijk heel eigen geworden. Met verwerkingsvormen die nieuw voor mij waren en erg leuk waren om te doen.

Juni 2023

Berdien:

Dankzij de wijze en empathische coaching van Ineke in haar Coaching Atelier Over Hoop, kan ik met vertrouwen en kalmte in het leven staan en naar de toekomst kijken. Kan ik weer lichtheid en blijheid voelen en alle mooie dingen zien die er zijn. Kan ik mijzelf weer begrijpen, waardoor ik mijn verloren zelfverzekerdheid weer terug heb gevonden. Mooi vind ik dat Ineke soms verhalen uit de Bijbel aanhaalt, maar het geloof totaal niet opdringt.

 creatieve verwerkingsopdracht coachen
Maart 2023

Carina:

Afgelopen maanden heb ik een coachtraject gevolgd bij Atelier Over Hoop. Ik heb het als erg helend en leerzaam ervaren en mocht een groei maken in het verwerken van verlies. Ook ben ik op een nieuwe manier gaan kijken naar mijn eigen gedrag en wat ik daar zelf aan zou kunnen veranderen. Bijzonder om te merken dat de sessies zo goed zijn voorbereid, tot in de kleinste details. Wat dit soort coaching ook onderscheidt van andere is dat het interactief is, er is de mogelijkheid de gesprekken te verwerken in een schilderij of een ander creatieve uiting, er kan muziek worden afgespeeld wanneer dat helpend is en ook wordt er wanneer nodig met complimentenkaarten of vragenkaarten gewerkt. Voor mij heeft dit een veel betere uitwerking gehad dan alleen gesprekken met een psycholoog. Van harte aanbevolen dus!

creatieve verwerkingsopdracht
t canvas werkstuk klant
Januari 2023

Anoniem:

Ik ben altijd een beetje huiverig voor coaches, psychologen e.d. maar dit was fijn.

November 2022

Maika:

Ik vond het bijzonder en fijn dat creativiteit, God en praten met elkaar werd verbonden in een plek met positieve sfeer! Ik vond het ook leuke en goeie opdrachten en gesprekken die me lieten nadenken! 🤗

Augustus 2022

Anoniem:

We hebben een kostbare tijd gehad bij Ineke.
Ineke gebruikt een creatieve werkwijze van coachen, op verschillende manieren.
Er wordt echt naar je geluisterd en we voelden ons welkom.
We konden onszelf zijn en het was prettig.

Augustus 2022

Svenja:

Hele leuke en fijne ervaring die ik heb mogen opdoen bij atelier over hoop. Ik werd gecoacht hoe ik makkelijker contact kan maken met andere/ nieuwe mensen, en dit helpt mij heel erg om sterk in mijn schoenen te staan en socialer te zijn. Nieuwe dingen leren of dingen die je eng vind is natuurlijk altijd eng maar Ineke heeft me heel goed geholpen en dankzij het coachen ben ik nu heel zelfverzekerd en durf ik nieuwe dingen aan!

Augustus 2022

Anoniem:

Ineke hielp mij op een (creatieve) manier op weg, zodat ik meer inzichten kreeg in de moeilijkheden die het leven met zich meebrengt en handvatten om daar mee om te gaan. Dit alles in overeenstemming met de bijbel (wat ik zelf heel belangrijk vind) en in een vertrouwelijke setting.

Augustus 2022

Stel je vraag