Wat klanten zeggen…

Afspraak binnen 2 weken

Els G.

Ineke heeft de gave om d.m.v. het stellen van goede vragen een weg te banen naar pijnpunten die diep verborgen liggen. Dan sta je tegenover “oud zeer, verdriet, verborgen littekens”. Je kijkt ze in de ogen en gaat er mee aan de slag. Voor mij zeer verhelderend en helend geweest.

juni 2024

Marianna de Kruif- van Poortvliet

Voelde me gehoord en begrepen bij Ineke.

Warm en liefdevol, open en eerlijk.

Opdrachten voor thuis was voor mij nodig en fijn om te doen.

Mei 2024

Marianne

De 1e keer is een intake en is gratis zodat je kan kijken of het klikt.
O, wat was ik zenuwachtig dat ik de stap had genomen om over mijn rouwproces te gaan praten. Er deed een aardige dame open. En toen ik op de bank zat en niets hoefde en een kop thee kreeg viel mij op wat een fijne vrouw dit was. Waarom? Omdat ze zich aan mij aanpaste en niet andersom. Ik zou haar zeker adviseren.
Er zijn allerlei vormen mogelijk. Wandelen creatief dus non verbaal, luchtig verzin het maar.
Wij zijn niet verder met elkaar gegaan omdat we merkten dat ik meer nodig had.

April 2024

Mevr. S.

Ineke heeft me op een rustige en liefdevolle manier tot inzichten gebracht die me hebben geholpen bij mijn herstel van een burn-out. Ze is professioneel, iedere keer goed voorbereid en luistert goed. Het traject is echt maatwerk en Ineke volgde mijn proces om me steeds weer een stapje verder te helpen.

‘Mijn tuin’.

Maart 2024

Marije:

Afgelopen dinsdag heb ik samen met een vriendin een workshop mogen doen bij Coach Atelier Over Hoop. Van te voren wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten en toen we buiten stapten waren we helemaal overweldigd met positieve gedachten en zat mijn hoofd helemaal vol met nieuwe inzichten. We zijn door verschillende opdrachten creatief bezig geweest met het thema: “HERE I AM’. Ontzettend waardevol en het gaf mij nieuwe inzichten. De ruimte is gezellig aangekleed, kaarsjes aan en veel materialen waar je mee kunt werken. Een lekker kopje thee met een gebakje in je favoriete kleur was ook ontzettend leuk. Heel erg bedankt voor de mooie herinneringen en gedachten die er weer naar boven zijn gehaald, maar ook de stapjes die we mochten maken en de talenten die we bij elkaar en bij jezelf mocht ontdekken. Zeker aan te raden om een workshop te doen bij Coach Atelier Over Hoop!

Maart 2024

J. M.

We hebben een heel leuke workshop gehad bij Coach Atelier Over Hoop, deze stond in het teken van ons huwelijk. Met laagdrempelige, creatieve vragen en opdrachten ontstond een waardevolle avond.

Vooraf was ik best wel benieuwd wat ik kon verwachten. Achteraf kijk ik met heel veel plezier terug op een mooie avond!

December 2023

Anoniem

Toen ik even vastliep in mijn leven ben ik bij Ineke terecht gekomen. Ineke is een bijzondere vrouw die in gebed de coaching aanreikt. De persoonlijke betrokkenheid en Gods leiding , maakt dat dit geen doorsnee coaching is. De creatieve opdrachten die tijdens de coaching werden ingezet zijn enorm verhelderend. 

November 2023

Ester Blinde

Ik ben erg tevreden over de coaching van Ineke. Hoewel wij elkaar al jaren kennen ben ik ervan overtuigd dat Ineke op het juiste moment op mijn pad is gebracht. Ik geloof dat God, middels het traject wat ik samen met Ineke gelopen heb, mede dankzij haar hulp, mijn paden aan het ophogen is. Ik vind dat er goed naar mij is geluisterd en heb me zeer begrepen gevoeld. De creatieve opdrachten maken dingen inzichtelijker en blijven beter hangen. Maakt het ook heel eigen en ik vond het leuk om te doen. Mijn werkstukken zijn gedenkstenen geworden en moedigen mij aan op de goede weg te blijven ze brachten mij echt verandering in mijn denken en doen ! Het kraken van de hersenen, om te ontdekken waarom je precies denkt wat je denkt en waarom vond ik weleens lastig , dat kost energie maar leverde uiteindelijk echt iets op. Ik kijk met hoop en vertrouwen naar de toekomst. En mocht het nog eens nodig zijn weet ik je te vinden Ineke, het was altijd een warm gastvrij huis waarin ik mij welkom voelde, ik zou je absoluut aanbevelen!

September 2023

Mirjam van der Linden

Wat een mooie en waardevolle workshop!
Had ik gekregen van mijn vriendin, voor mijn verjaardag. Een workshop over verwondering, waarbij we een canvas hebben beschilderd, en spulletjes op geplakt, om te verwonderen.
Kijk er met een goed gevoel op terug!

September 2023

Anoniem:

Fantastische coach met kennis en kunde, oprecht en integer, compassievol betrokken op mij als cliënt, een zeer bekwame coach met wie ik samen een persoonlijke zoektocht had m.b.v. creativiteit, terwijl ik zelf niet creatief ben. Na het creatieve deel voortbordurend op mijn vragen via een wandeling naar wat ik nodig had en ook vond! 

Een bijzonder verrijkende en helpende ervaring die me echt verder bracht, dankjewel Ineke!!

Augustus 2023

Naomi van den Bergh:

In het eerste deel van het jaar 2023 heeft mijn dochter een coachingstraject gevold bij Aterlier Over Hoop. Als echte beelddenker en creatieveling werd haar vraagstuk en haar mogelijke oplossing beeldend zichtbaar voor haar. Het gaf haar inzicht en moed. Ze kreeg tools die ze in verschillende situaties kan inzetten. Als ouder heb ik een coachinsgsessie gevold om mijn dochter te kunnen ondersteunen. Alhoewel ik niet creatief ben heeft mij dit handvatten gegeven. Na de vijfde sessie konden wij het afsluiten.

Augustus 2023

Willemijn:

Ik had een workshop cadeau gekregen bij Coach Atelier Over Hoop.
Vanaf het moment dat ik bij de voordeur stond zag alles er heel verzorgd uit.
Ik kon zien dat Ineke veel aandacht aan de workshop had besteed.
Ik voelde mij erg verwend.
Ik had zelf een idee aangegeven wat ik graag wilde doen en dat had Ineke onder andere verwerkt in de creatieve workshop. Doordat Ineke had geluisterd naar mijn idee is het geheel uiteindelijk heel eigen geworden. Met verwerkingsvormen die nieuw voor mij waren en erg leuk waren om te doen.

Juni 2023

Berdien:

Dankzij de wijze en empathische coaching van Ineke in haar Coaching Atelier Over Hoop, kan ik met vertrouwen en kalmte in het leven staan en naar de toekomst kijken. Kan ik weer lichtheid en blijheid voelen en alle mooie dingen zien die er zijn. Kan ik mijzelf weer begrijpen, waardoor ik mijn verloren zelfverzekerdheid weer terug heb gevonden. Mooi vind ik dat Ineke soms verhalen uit de Bijbel aanhaalt, maar het geloof totaal niet opdringt.

 creatieve verwerkingsopdracht coachen
Maart 2023

Carina:

Afgelopen maanden heb ik een coachtraject gevolgd bij Atelier Over Hoop. Ik heb het als erg helend en leerzaam ervaren en mocht een groei maken in het verwerken van verlies. Ook ben ik op een nieuwe manier gaan kijken naar mijn eigen gedrag en wat ik daar zelf aan zou kunnen veranderen. Bijzonder om te merken dat de sessies zo goed zijn voorbereid, tot in de kleinste details. Wat dit soort coaching ook onderscheidt van andere is dat het interactief is, er is de mogelijkheid de gesprekken te verwerken in een schilderij of een ander creatieve uiting, er kan muziek worden afgespeeld wanneer dat helpend is en ook wordt er wanneer nodig met complimentenkaarten of vragenkaarten gewerkt. Voor mij heeft dit een veel betere uitwerking gehad dan alleen gesprekken met een psycholoog. Van harte aanbevolen dus!

creatieve verwerkingsopdracht
t canvas werkstuk klant
Januari 2023

Anoniem:

Ik ben altijd een beetje huiverig voor coaches, psychologen e.d. maar dit was fijn.

November 2022

Maika:

Ik vond het bijzonder en fijn dat creativiteit, God en praten met elkaar werd verbonden in een plek met positieve sfeer! Ik vond het ook leuke en goeie opdrachten en gesprekken die me lieten nadenken! 🤗

Augustus 2022

Anoniem:

We hebben een kostbare tijd gehad bij Ineke.
Ineke gebruikt een creatieve werkwijze van coachen, op verschillende manieren.
Er wordt echt naar je geluisterd en we voelden ons welkom.
We konden onszelf zijn en het was prettig.

Augustus 2022

Svenja:

Hele leuke en fijne ervaring die ik heb mogen opdoen bij atelier over hoop. Ik werd gecoacht hoe ik makkelijker contact kan maken met andere/ nieuwe mensen, en dit helpt mij heel erg om sterk in mijn schoenen te staan en socialer te zijn. Nieuwe dingen leren of dingen die je eng vind is natuurlijk altijd eng maar Ineke heeft me heel goed geholpen en dankzij het coachen ben ik nu heel zelfverzekerd en durf ik nieuwe dingen aan!

Augustus 2022

Anoniem:

Ineke hielp mij op een (creatieve) manier op weg, zodat ik meer inzichten kreeg in de moeilijkheden die het leven met zich meebrengt en handvatten om daar mee om te gaan. Dit alles in overeenstemming met de bijbel (wat ik zelf heel belangrijk vind) en in een vertrouwelijke setting.

Augustus 2022

Stel je vraag