Reviews Wandelverhaal

Groep die met Mariette kwam:

Het was leerzaam, verbindend, verrijkend en kostbaar om zo elkaar ( op een wat andere manier) beter te leren kennen. 

De heerlijkheden bij de koffie en de versnaperingen onderweg waren verrassend en heel welkom. 

De vragen waren precies goed!

Josianne:

Ik mocht met een warme groep vriendinnen deelnemen aan het wandelverhaal bij Ineke. Wat gaf dit diepgang en nieuwe inzichten! Aan de hand van het levensverhaal van een bijbels personage duik je ik tweetallen dieper in de persoonlijkheid en mag je je eigen leven hiernaast leggen. Kostbaar voor relatie en groei! We hebben al plannen om nog eens te gaan in andere koppels, een aanrader! 

Rienkje:

Op uitnodiging van een vriendin ben ik op een ochtend heel warm en hartelijk ontvangen samen met een groepje mensen om een nieuwe ervaring op te doen.

We hebben een wandeling gemaakt waarbij we een opdracht mee kregen die over een stukje uit de Bijbel gaat. We zijn met tweetallen op pad gegaan en we kregen een vraag op die we aan elkaar mochten stellen. De bedoeling is dat je elkaar beter leert kennen en daarbij je eigen leven vanuit een ander gezichtspunt bekijkt. Het effect was dat we heel snel de diepte ingingen en er een verbinding ontstaat . Het verhaal uit de Bijbel krijgt daardoor een ander gezichtspunt. Ik vond het een bijzondere ervaring en heb het als heel positief ervaren.

Ik hoop en bid dat veel meer mensen dezelfde ervaring mee gaan maken.

Mariette:

Onze workshop wandelverhaal was geweldig! Aan de hand van het leven van Petrus en met behulp van praktische vragen mochten we bij elkaar binnenkijken in elkaars levens. Dat was heel verbindend en rijk! Vooraf vraag je hulp aan de Heer, maar zie je niet altijd hoe Hij helpt, maar al terugkijkend op mijn leven werd zo mooi zichtbaar hoe de Heilige Geest altijd nabij was en geholpen heeft. Kostbaar!!

Gerda:

Ik deed samen met een vriendin een wandel-en een creatieve workshop rondom het thema “Rouw”. De workshops sloten goed op elkaar aan en het was goed en fijn om in een open setting hiermee bezig te zijn. Ik kreeg meer ruimte in mijn hoofd daardoor en ben er echt door geholpen! Ik raad het iedereen aan om bij Ineke een workshop of coachingstraject te volgen!

Stel je vraag